Sebastian Blackwood

Nouseva taiteilija.

Description:

- taiteilija
- ensimmäisen maailmansodan veteraani
- huumeriippuvainen
- tuhlari
- kliininen narsismi

LINKS

Edwin Talbot
-

“Giddy” FitzRoy-Wainwright
- Kaunis tyhjäpää joka kysyy juuri oikeat kysymykset.

Bio:

Charmikas Sebastian Blackwood (s. 1896) tulee rahakkaasta suvusta. Valitettavasti tämä suvun musta lammas on kuitenkin onnistunut tuhlaamaan jo suurimman osan perinnöstään ja on sukulaistensa ärstykseksi ja suureksi häpeäksi aina ruinaamassa heiltä lainaa. Maalaustarvikkeet maksavat ja hän kyllä varmasti maksaa takaisin kunhan saa taulujansa myytyä.

Lahjoja maalaamiseen Sebastianilta kyllä löytyy ja hän käyttääkin sitä armotta hyväkseen houkutellessaan kauniita nuoria naisia (ja miksei miehiäkin) muotokuvamallikseen. Sebastian rakastuu yleensä päätäpahkaa ja hänen kulloinenkin muusansa on hänelle aina loputtoman inspiraation lähde, myös eron tullessa.

Kun Suuri Sota puhkesi kesällä 1914, nuori ja idealistinen Sebastian Blackwood tiesi mitä hänen oli tehtävä. Vuoden 1915 kesällä 19-vuotias Sebastian laivattiin monien muiden nuorten miesten tavoin Ranskaan ja siitä Euroopan verisiin juoksuhautoihin.

Kuin ihmeen kaupalla Sebastian selvisi sodan pyörteissä ilman suurempia fyysisiä vammoja. Jälkensä sota kuitenkin jätti satunnaisten painajaisten ja huumeriippuvuuden muodossa.

Äidin puolelta Edwin Talbotin serkku.

Sebastian Blackwood

Tweed-himmeli MuadMouse lasilintu