Tweed-himmeli

Toinen säkeistö

Kirjeitä ja kihloja!

PÄÄMÄÄRÄT

“Giddy” FitzRoy-Wainwright: Järjestä kihlat! VS Impulsiivisuus
Edwin Talbot: Todista arvosi perheelle! VS Perhe
Walter Wainwright: Perehdy okkultismiin! VS Järkkyvä mieli

Kiero / Suora; Jazz / Klassinen

Edwin pakkaa masentuneen Walterin autoon ja lähtee huristelemaan kohti Cambridgea.

Edwinin eroaa yliopistosta kuten sovittu. Tämä ei estä rehtoria pitämästä pitkällistä moralisaarnaa nykynuorison rappiotilasta.

Edwin EI lähtee klubille bilettämään Clarence Merryllin kanssa ja saa tukea ex-opiskelukavereiltaan VS Perhe nostaa äläkän Edwinin kohtelusta.

Johtokunta puhuttelee Edwinia uudemman kerran saatuaan äiti-Talbotin lähettämän kirjeen innoittamana. Edwin pahoittelee, vittuilee ja poistuu Lontooseen ryyppäämään.

Walter EI avaa kirjeenvaihdon Patrickin kanssa (Klaus on Pariisissa) + ja EI Klaus Walburgin kanssa VS joutuu odottamaan vastausta Patrickilta sieluaraastavan pitkään + päätyy pelkäämään Klausin hyvinvoinnin puolesta.

Giddy saa sydänystävän vaatturi Rhiannon O’Rourkesta + joka tulee töihin meille VS joka on niin työväenluokkaa että tapaaminen on vaikeaa. Edwin-linkki muuttuu muotoon “Epäilen tylsäksi.” Walter-linkki muuttuu muotoon “Ei muuta kuin hellä, sanperi.”

Edwin saa tukea kirjekaveri-Klausilta SV perhe hankkii Edwinille työharjoittelupaikan pankista. Giddy-linkki muuttuu muotoon “Ei hyvää vaimomatskua.”

Walter perehtyy Kittrick Manorin hokkuspokkus-opus -kokoelmaan VS saa tietää että Jonathon ei ole hänen isänsä (Janet on saanut tietää ja asiasta mökötetään) + että on kirottu. Giddy-linkki muuttuu muotoon “Giddy on vähän simppeli.”

Giddy EI panee Edwiniä + säännöllisesti VS EI aiheuttaa harmia Edwinille (Merryll ottaa osuman kaverin puolesta)

Edwin säväyttää musiikkipiirejä Lontoossa VS ura pankissa kukoistaa

Walter saa rajatilakokemuksen okkultistipiireissä Lontoossa VS joutuu sitoutumaan okkultistipiireihin koko elämäksi

Walter ja Edwin tapaavat jälkimmäisen konserttia ennen backstagella.

Giddy hommaa pikkusiskonsa Mabelin Edwinille kihlatuksi VS tieto Giddyn kevytkenkäisyydessään vaimoksisoveltumattumuudesta kantautuu Walterin korviin Edwiniltä. Edwin-linkki muuttuu muotoon “Edwin on auttamattoman tylsä.”

Seuraavassa säkeistössä:
Giddyn masu tulee tielle!
Walter ottaa ohjat!
Edwin toteuttaa toiveen!

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.