Tweed-himmeli

Ensimmäinen säkeistö

Kohtaamisia koskettimilla!

PÄÄMÄÄRÄT

“Giddy” FitzRoy-Wainwright: Selvitä kihlat! VS Kevättä rinnoissa
Walter Wainwright: Laajenna maailmankuvaasi! VS Julma maailma
Edwin Talbot: Rukoile armahdusta! VS Synnin houkutukset

Tuttu / Turvallinen, Satuta / Paranna

Edwin EI menestyy kokeissa VS luullaan huijanneen (vanha lellikki Seabury Huntington kantelee) + yliopisto asettaa virallisia sanktioita

Walter menee kotiin normalisoitumaan (Kittrick Manorissa pidetään sukujuhlat) VS opettajainhuoneessa leviää huhu että Walter kähmii nyt nuorta opiskelijapoikaa

Walter ja Jonathon lähettävät hämmentävän tajunnanvirtasähkeen ja tulevat hakemaan Cambridgesta.

Giddy järjestää Janetille hienot syntymäpäiväjuhlat VS juhlissa esiintyvä musta trumpetisti Sam on tuttu Lontoon orgioista.

Edwin tekee hyvän vaikutuksen lordi Kittrickiin VS syntyy huhu että Edwinilla on “viidakkokuume” (Sam on Jonathonin äpärä) + eivät ole väärässä.

Walter rohkaistuu kosimaan Giddya (Giddyn vanhemmat ovat raivokkaan myötämielisiä) + saa Giddyn kautta helpotusta mielialanongelmiin VS ristiriitaiset maailmankatsomukset.

Giddy EI ottaa ilon irti kihloista esiaviollisen seksin myötä VS löytää Walterin ja Edwinin wodehouselaisen arvelluttavasta asennosta (kirjastossa hyllyä vasten kirjoja väistellen)

Walterilla ja Giddylla on epäkommunikatiivinen riita.

Walter jekuttaa Edwinin miespalvelijaa Tayloria maanisudessaan ja lavasti Edwinin syylliseksi.

Edwin sovittelee Giddyn ja Walterin riidan tunnustamalla ihastuksensa Walteriin ja vakuuttamalla ettei mitään tapahtunut tai tule tapahtumaan VS panee Giddya (Walter on paennut kuutamouintilammelle) + panee paksuksi.

Walter saa tietää että Edwin tykkää hänestä (Joey ilmaantuu maisemiin) + tietää että Isä Patrick teki kyseenalaista hokkuspokkusta + ja saa luonnontieteellisesti mielenkiiintoista tietoa Jonathonin henkiinpalaamisesta VS saa tietää Giddyn orgiaseikkailuista jazz-muusikkojen kanssa. Edwin-linkki muuttuu muotoon “Enpä olisi arvannut!”

Giddy EI pääsee kimppakivaan Walterin ja Joeyn kanssa VS Walterin seksikäsitys avartuu tehokkaasti

Walter antaa mielessään Giddylle anteeksi tämän sekoilut ja vannoo itselleen olemaan käyttämättä sitä aseena.

Edwin EI selittää Walterille Cambridgen juorut ja saa tältä anteeksi (Walterin kilpailija Marmaduke ‘Marmie’ Waffington katkeruuttaan pitää juorut tuoreina)) SV Clarence Merryll tuo tietoon että Edwin on tahrannut Walterin mainetta Cambridgessa.

Walter kirjoittaa huippuartikkelin hokkuspokkustietojaan hyödyntäen + välit pysyvät ehjinä VS Winifred pistää Walterin potkimaan Edwinin ulos Cambridgesta maineensa pelastamiseksi (Winifred-täti on seurannut Walterin kehitystä huolella). Edwin linkki muuttuu muotoon “Äärimmäinen Hämmennys.”

Edwin soittaa Walterille himmelibiisiään. Soittaessaan Edwin keksii sille sopivan lopun.

Edwin pyytää Walterilta anteeksi tunteitaan ja koko skandaalisoppaa VS suutelee ensin.

Walter suutelee hieman takaisin.

Seuraavassa säkeistössä:
Walter uraa uurtamassa!
Giddy kuulee hääkellojen kuminan!
Edwin taiteilijaelämän äärellä!

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.