Tweed-himmeli

Alkusoitto

Retkahduksia ja riitasointuja!

PÄÄMÄÄRÄT

Edwin Talbot: Todista ettei rakkaus ole kuollut! VS Rakkauden ailahteleva luonne
Myrtle “Giddy” FitzRoy-Wainwright: Ihastu! VS Perhe
Walter Wainwright: Kiinnostu jostakusta VS Mielialat

Totuus / Kauneus, Ikuisuus / Katoavaisuus

Bileet jossakin, 1923 AD

Edwin EI saarnaa vakuuttavasti flyygelin päältä rakkauden kuolemasta (positivismi on pop) + EI tiedeihmiset on samaa mieltä VS rakkauden arvoinen henkilö, Myrtle, tulee jälkikäteen olemaan samaa mieltä

Walter löytää bileistä uskotun ystävän muotokuvamaalari Klaus Walburgista VS paljastaa tälle synkän salaisuuden : pisti opiskelijana ylimystytön vaivihkaa paksuksi ja ollut selibaatissa sen jälkeen.

Myrtlellä on kivat ensimmäiset kunnon bileet (Moddyn hulppeassa lontoolaisessa kattohuoneistossa) + tutustuu hyvin verkostoituneeseen flapperiin, Maud “Moddy” Kingsleyiin + nousee suureen seurapiirisuosioon VS seuraavana päivänä vähemmän kivat pönötykset sulhasjahdin jatkuessa. Walter-linkki muuttuu muotoon “Walter on taiteellinen pervo.”

Walter EI antaa itsestään Myrtlelle herrasmiesvaikutelman (Walterilla on nuori ja innokas miespalvelija Whitfield) + EI saa tietää Myrtlen sukulaisuudesta treffeillä VS Myrtle saa sovittua Walterin kanssa treffit

Edwin ja viulisti-Merryll ovat ovat riitelyalttiita jamikavereita.

Edwin on Myrtlen kanssa pönöttämässä.

Myrtle ehtii pönötyskutsuilta treffeilleen (naamioituu palvelijaksi) VS sulhasehdokas Archibald Cecil on innokas ja perheen mieleen

Walter, tietämättömänä tapaamisen luonteesta, on varautunut kaikkeen. Myrtle ilmaantuu paikalle palvelijan mekossa, leskimäisesti ilman essua tahi myssyä

Myrtle hurmaa Walterin (Myrtle on esteetikko) + kiihkeä suudelma, sattuneesta syystä hapuileva VS sana Myrtlen poikakaverista leviää.

Söpöläiset sopivat uudet treffit Cambridgen kasvitieteelliseen puutarhaan.

Edwin ystävystyy Walterin kanssa VS EI ja samaistuu tämän mielialaongelmiin

Walter saa tietää että Myrtle on hänen serkkunsa VS mitä serkumpi sitä herkumpi

Walter EI saa kosittua VS Myrtle saa esiaviollista seksiä (bileissä tulee ilakoitua useamman kanssa) + ekstratuhmana

Edwin tulee piristämään Walteria.

Edwin saa tietää Walterin naishuolista + saa tämän huolestumaan että nopeasti eteneminen ei ehkä ole kenenkään hyväksi VS ihastuu Walteriin + “Rakkaus on ihan.. ihan… höpöä!”

Myrtle ja Edwin bilestävät toistensa ohitse.

Walter hidastaa Myrtlen kihlautumista Archibaldiin kirjeitse VS masentaa Myrtlea (julkisuuden henkilö tehnyt itsemurhan samasta syystä) + Myrtle yrittää itsemurhaa ja Walter löytää hänet.

Myrtle saa sekä Walterin että Edwinin seurakseen + Archibald purkaa kihlauksen (Myrtle innostuu järjestämään puutarhajuhlia) + löytää elämänilonsa jälleen SV Cecilit kutsuvat Myrtlen toipumaan rannikkohuvilalleen. Edwin-linkki muuttuu muotoon “Edwin on mielenkiintoisempi kuin osasin odottaa.”

Edwin vakuuttaa Archibaldille ettei rakkaus ole kuollut + inspiroituu säveltämään himmelistä + saa Walterilta kivaa tukiopetusta yllättävän nopeasti lähestyvän koeviikon varjossa VS Archibald ei luovuta Giddyn suhteen. Walter-linkki muuttuu muotoon “Tässä on skandaalin ainekset.”

Kolmikko suuntaa puolen viikon jälkeen Burridge Hallin, FitzRoy-Wainwrightien kartanolle.

Edwin pakkaa masennuskauden syövereissä rypevän Walterin autoon ja lähtee huristelemaan kohti Cambridgea ja koeviikon riemuja.

Ensi numerossa:
Giddy jälleen kihloissa!
Edwin nuottien noitumana!
Walter perehtyy perheen legendoihin!

Comments

MuadMouse MuadMouse

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.